english : svenska

 

om oss

Vi är några lyckliga individer som fått möjligheten att växa upp i en miljö på Sandhamn, där umgänget och närheten med naturen givit oss naturupplevelser,fiske,hav,paddlig,båtåka,segling...

Det här är något vi gärna vill dela med oss av, det var så vi tänkte när vi startade Sandhamnsguiderna. Vi pratade med öns kloka män o kvinnor om idén, det föll väl ut och nu är det 10 år sen vi drog igång.

Viktigt för oss var att vi ville att vår verksamhet skulle genomsyras av det vi fick med oss från barnsben,en respekt för naturen ,människorna, miljön,kulturen.

I dag är vi vuxit en del och vi är ändå samma typ av människor som kommer från Sandön eller öar i dess närhet, Vi vill alla att ni som kommer ut hit skall få ta del av vår kärlek till skärgården med alla dess människor och naturupplevelser.  Välkommen ut till oss på Sandhamn och få med er en minnesvärd upplevelse hem från er aktivitet eller event .

Nu har vi också en Aktivitetsbod
Hos oss kan du hyra kajak,cykel,skrindor. Boden säljer Peak Performance kläder, Old Guys Rules T-Shirts och fiskeprylar. Vi är också Värd i Värmdö .
Öppettider 9:30-18 varje dag 1/7-14/8. Välkommna
 

Freddan


Guiderna


Lian


Tatiana